Huidverzorging

Huidverbetering

Studio Cindy biedt resultaatgerichte behandelingen op het gebied van huidverbetering. Vooral als het gaat om specifieke huidproblemen, zoals skin ageing, acne, roodheid, pigmentatie, droogheid, grove poriën, fibromen, couperose, bloedblaasjes, gerstekorrels, vetbultjes, etc. Om de best mogelijke oplossingen te bieden, maak ik gebruik van het product MEDIK8.

Medik8 is uitgegroeid tot een vernieuwend topmerk op het gebied van huidverbetering en wordt onder andere aanbevolen door dermatologen, huidtherapeuten en professionele schoonheidsspecialisten. Het belangrijkste kenmerk van de producten Medik8 is dat ze zorgen voor resultaat. Dit wordt bereikt met de meest effectieve ingrediënten, waar geen agressieve werkstoffen of agressieve reinigingsmiddelen in zitten. Dit betekent dat de producten parfum-, parabenen-, SLES-, SLS- en sulfaatvrij zijn. Daarnaast worden er alleen FSC goedgekeurde verpakkingen gebruikt.

Medik8 bevat zeer effectieve serums met een hoog percentage aan werkzame stoffen. Alle behandelingen die hieronder worden genoemd, zorgen voor een gezonde, mooie en gladdere huid. Ook zijn de producten prima te combineren met de RWS lifting voor een nog diepere en meer doeltreffende werking.

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende huidproblemen die kunnen worden verholpen of verbeterd met behulp van Medik8 producten.

Huidveroudering

Door middel van een complete huidverzorgingsserie worden effectief alle tekenen en gevolgen van huidveroudering aangepakt en wordt bijgedragen aan een jonger uitziende huid.

Pigmentatie

Op een effectieve manier worden alle zeven vormen van pigmentatie bestreden zoals melasma, ouderdomsvlekken, schade door de zon en sproeten.

Acne

Een combinatie van acnebehandelingen bestrijdt gericht alle vormen van acne, waar zowel jongeren als volwassenen baat bij hebben.

Droogheid

De producten geven een intensieve en langdurige hydratatie aan de droge en zeer droge huid.

Roodheid

Een zeer gevoelige huid, rosacea, spatadertjes en roodheid worden effectief bestreden met producten van Medik8.

Behandelingen

Medik8 biedt een breed medisch scala aan kwaliteitsproducten zoals peels, RWS Lifting en T-Away, gericht op elk huidtype of huidprobleem. Het is uitgegroeid tot een vernieuwend topmerk op het gebied van huidverbetering.

Het is al een paar keer ter sprake gekomen, maar hoe realiseert Medik8 nu eigenlijk die huidverbetering? De basis ligt op het gebied van de nanotechnologie. Of zoals onze trainer altijd zegt: ‘Een olifant kun je niet insluizen.’ Nanotechnologie zorgt ervoor dat het product de huid in gaat en door een soort trechter de tweede huidlaag bereikt. Dat wil overigens nog niet altijd zeggen dat het daar goed werkt. Bij een product zijn twee zaken van belang voor de werking: de samenstelling en de concentratie.

Als eerste stipt Bolder het succes aan van de fruitzuurpeels: “Op de beurs hebben wij de nieuwste peels op basis van amandelzuur geïntroduceerd. In tegenstelling tot glycolzuur is dit een veel mildere variant, die verkrijgbaar is tot sterktes van 70%. Deze nieuwe formule heeft vele voordelen. De behandeling is minder pijnlijk, hij kan toegepast worden bij de gevoelige huid, de roodheid na afloop is minder en het effect van de peelings zijn verbluffend.”

Medik8 gezichtsbehandelingen

Elk van de Medik8 behandelingen zorgt voor een intensieve, verjongende, herstellende en ontspannende ervaring voor het hele gezicht, hals en decolleté. In het hart van elke behandeling is een weelderig masker versterkt met speciaal geselecteerde probleemgerichte serums om direct en langdurig antwoord te geven op de individuele behoefte.

MEDIK8 treatment 30 min:   € 39,50

Huidanalyse, dieptereiniging, bamboopeel,verwijderen van oneffenheden, mask, serums verzorgende crème.

MEDIK8 treatment met enzymatische peeling 45 min:   € 49,50

Huidanalyse, dieptereiniging, enzymatische peeling met papaya-extract, verwijderen van oneffenheden, mask, serums en verzorgende crème.

MEDIK8 treatment de Luxe 60 min:   € 59,50

Huidanalyse, dieptereiniging, bamboopeel en mask, Gevolgd door een massage van het gelaat, nek en decolleté En als afsluiting een cocktail van serums en een verzorgende crème.

MEDIK8 treatment de luxe met enzymatische peeling 75 min:    € 69,50

Huidanalyse, diepte-reiniging, enzymatische peeling met papaya-extract, mask en massage van gelaat, nek en decolleté. Als afsluiting een cocktail van serums en een verzorgende crème.