Huidverbetering

Huidverzorging

ESTHEDERM

Unieke zonneproducten van Institut Esthederm!
Uw traditionele zonneproduct geeft u een externe bescherming, waarbij de factor aangeeft hoe hoog die bescherming is. De zonneproducten van institut Esthederm zijn gebaseerd op een geheel nieuwe technologie:

De magie van de huid

Esthederm onderzoekt al ruim 35 jaar de invloed van de zon op de huid. De huid is een intelligent orgaan dat zichzelf weert tegen de zon door de aanmaak van melanine (het bruin worden). Melanine beschermt de huidcellen tegen UV-staling. Dit bruiningssysteem werkt alleen optimaal als het regelmatig getraind wordt.

Tegenwoordig heeft de media ons een groot wantrouwen ingeprent tegenover de zon. Het zorgt ervoor dat we naar steeds hogere beschermingsfactoren grijpen. Zo krijgt de huid minder en minder zon te verwerken en wordt er dus steeds gevoeliger voor. Door ver doorgevoerde research kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming voor elke zonkracht garanderen, zonder gebruik te maken van chemische factoren. Zo leert uw huid opnieuw en op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen. Kortom:

  • bescherming die aangepast is aan de intensiteit van de zonnestraling. Adaptasun stimuleert de aanmaak van melanine waardoor we sneller en egaler bruin worden (patent beschermt)
  • uw huid wordt niet ouder door de zon (repair patent beschermt)
  • uw huid gaat niet verbranden (bescherming van de celreactiviteit)
  • het product wordt aangepast aan de gevoeligheid van uw huid.

Speciaal voor mensen met zonneallergie en eczeemhuid!!

Benieuwd geworden wat Studio Cindy en Institut Esthederm voor u kunnen doen? Voor een persoonlijk huid- en zonadvies en een behandelplan kunt u contact opnemen.

Susan Posnick

Susan posnick biedt actieve vrouwen een lijn van leuke producten die het gemak met een draagbare verpakking combineren. De producten zijn ontworpen om het leven van vrouwen te vergemakkelijken, waardoor ze meer tijd krijgen voor familie, vrienden, zakelijke en recreatieve activiteiten. Susan Posnick Cosmetics zijn compact voor op reis en ze gaan overal mee naartoe.

Waarom Susan Posnick?

  • Het zijn biologische producten op basis van mineralen. Dat geeft een heel natuurlijke glans.
  • Het zijn veilige producten. Susan Posnick heeft zelf huidkanker gehad. Ze is erg gefocust op wat gezond en veilig is voor de huid. Zo hebben haar poeders altijd een SPF-factor (zonbescherming).
  • De make-up zit in een heel slimme verpakking. De huls van de lipstick heeft bijvoorbeeld een magneetje. Dus nooit meer zoeken naar die losse lipstick in je tas. Ook is er een poeder met een doseerkwast eraan vast of potloodjes die eyeliner en oogschaduw tegelijk zijn.

Kortom:  mooi, veilig, compact en snel. Of zoals Susan Posnick zelf zegt: …make beauty simple.