achtergrond-home

RWS lifting

RWS-Lifting is een zachte en succesvolle methode voor een strakkere huid. RWS-lifting is een van de nieuwste ontwikkeling in de behandelingen van huidverslapping en vouwrimpels.

Huidveroudering leidt tot een verminderde spanning in de collageenvezels in de huid. De huid wordt duidelijk zichtbaar slapper en er vormen zich minder fraaie vouwrimpeltjes. Met name zonnebaden verergert dit proces. Dit kunnen we afremmen door collageen-krimpen. Door RWS-Lifting kan het proces van huidveroudering zichtbaar milder worden.

Het speciale Radio-Wave-Spectrum zorgt voor een doelgerichte verwarming van de collageenvezels in de lederhuid en verkort en verdikt het collagene vezelnet. Door verwarming van het weefsel maakt de huid nieuwe collageen-en elastinevezels aan. De fibrolasten in de onderste huidlagen word namelijk gestimuleerd om nieuw, vers collageen te maken. Dit belangrijke regeneratieproces ontwikkelt zich traag en duurt enkele weken en maanden tot voorbij de kuurperiode. Het uiteindelijke resultaat na 6 a 10 behandelingen is echter uitstekend.

RWS-lifting is al geschikt voor jonge klanten met de eerste tekenen van huidveroudering (fijne vouwrimpeltjes).Vooral op de moeilijk te behandelen plaatsen zoals de bovenlip, de hals en rondom de ogen zijn bijzonder goede behandelresultaten te boeken. RWS-lifting kan samen met een Medik8 behandeling, voor 15,00 extra.

RWS behandelingen

RWS Lifting is mogelijk als optie bij Medik8 behandelingen voor €15,- extra zie prijslijst