Pedicure

Pedicure

Slechts een kwart van alle Nederlanders blijkt hun voeten regelmatig te laten verzorgen. Vreemd, omdat we dit deel van ons lichaam erg zwaar belasten! Daarom is het logisch dat uw voeten af en toe wat extra aandacht verdienen. Pijnlijke voeten kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwaam pedicure. Geef uw voeten dus de behandeling die ze nodig hebben.

Wat doet Studio Cindy precies?
Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot mijn taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting met een voetmassage.

Teennagelcorrectie Wilde Pedique

Wilde Pedique is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Met Wilde Pedique kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden. Het is een elastische kunstof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Deze Wilde Pedique bevat het anti mycotische compotent ‘piroctone olamine’. Dit heeft een kiemdodende werking op gisten en schimmels.

Mocht u verdere vragen hebben over de mogelijkheden en/of de werkwijze, dan maak ik graag een keer een afspraak met u.

Pedicure behandelingen

Pedicure behandeling € 24,50
Pedicure behandeling incl lakken € 28,00
Likdoorns of ingegroeide nagels verwijderen € 10,00
Voetmassage 20 min  € 17,00
Wilde Pedique € 45,00
Wilde Pedique French nail € 55,00